2021 Schedule

* Schedule subject to changes

Wednesday, November 17, 2021
11:00 to 11:15 pm Welcome 
11:15 to 12:15 pm

 

 

International Focus

Global Reboot: re-engaging after the pandemic 🔒
1:00 to 2:30 pm

Digital Tech to Watch: Avoid or Adopt? 🔒

In Collaboration with the Atlantic Presenters Association

1:30 to 2:30 pm International Country Intros 🔒
3:00 to 5:00 pm FARCE 
3:00 to 4:30 pm Affinity Group Meetings 🔒
 
Thursday, November 18, 2021
11:00 to 12:00 pm

 

 

Professional Development

 Performing Arts, Tourism & the Experience Economy: the Untapped Potential (Session unlocked!)
11:00 to 12:15 pm

 

 

International Focus

Country Intros (Nordic Focus) 🔒
1:30 to 2:30 pm

 

 

Professional Development

Your Digital Presence  (Session unlocked!)
1:30 to 2:45 pm

 

 

International Focus

Country Intros (South America) 🔒
3:00 to 5:00 pm FARCE
 
Friday, November 19, 2021
11:00 to 12:00 pm

 

 

International Focus

What Does International Engagement Look Like?: A Reality Check!  🔒
1:30 to 2:30 pm

 

 

Knowledge Café

Global topics 🔒
8:00 to 9:30 pm

 

 

Showcases

Full Showcase
 
Monday, November 22, 2021
11:00 to 11:30 am Welcome Provocation: Global Inequity 
11:30 to 11:45 am Break (15 mins)
11:45 to 12:45 pm

 

 

Professional Development

 Reimagining governance in the arts 🔒

12:45 to 1:30 pm Break (45 mins)
1:30 to 3:00 pm

 

 

SnapShots

SnapShots Session 1 + Q&A
3:00 to 3:30 pm Break (30 mins)
3:30 to 4:30 pm

 

 

Showcases

Artist Showcases
4:30 to 4:45 pm Break (15 mins)
4:45 to 5:45 pm

 

 

Cocktail Hour

1 on 1

 

 

Private scheduled chats

Knowledge Bar

FARCE

8:00 to 9:30 pm

 

 

Showcases

Full Showcase
 
Tuesday, November 23, 2021
11:00 to 11:30 am Welcome Provocation: International Engagement
11:30 to 11:45 am Break (15 mins)
11:45 to 12:45 pm

 

 

Professional Development

 Courting audiences after the pandemic (Session Unlocked!)

12:45 to 1:30 pm Break (45 mins)
1:30 to 3:00 pm

 

 

SnapShots

SnapShots Session 2 + Q&A
3:00 to 3:30 pm Break (30 mins)
3:30 pm to 4:30 pm

 

 

Showcases

Artist Showcases
4:30 to 4:45 pm Break (15 mins)
4:45 to 5:45 pm

 

 

Cocktail Hour

1 on 1

 

 

Private scheduled chats

Knowledge Bar

FARCE

8:00 to 9:30 pm

 

 

Showcases

Full Showcase
 
Wednesday, November 24, 2021
11:00 to 12:00 pm

 

 

Showcases

Artist Showcases
12:00 to 12:15 am Break (15 mins)
12:15 to 1:45 pm

 

 

Networking

Coffee and Connections 

 

 

Exhibit Hall

1:45 to 3:15 pm

 

 

Knowledge Café

Global Topics 2
3:15 to 3:45 pm Break (30 mins)
3:45 to 4:45 pm

 

 

Networking

FARCE Results!
5:00 to 6:00 pm Cocktail Hour & Closing